Учасники Євробачення-2019 від Ісландії, гурт Hatari, який виступив на конкурсі в провокаційному стилі БДСМ, випустили спільний кліп з палестинським співаком Башаром Мурадом.

В Ізраїлі відгримів пісенний конкурс Євробачення 2019, однак відлуння його досі роздається світом.

Гурт Hatari, який запам'яталася глядачам Євробачення не лише своїм номером, а й провокацією в прямому ефірі – музиканти під час оголошення балів тримали в руках прапор Палестини, з якою у Ізраїля військовий конфлікт – вирішили на цьому не зупинятись. Hatari випустив кліп з музикантом Башаром Мурадом - прихильником незалежності Палестини.

Варто зазначити, що кліп знімали ще до Євробачення - у квітні 2019 року. Зйомки проходили в пустелі недалеко від ізраїльського Тель-Авіва. На відео музиканти співають ісландською та арабською мовами, демонструючи при цьому прапори невизнаної держави.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Палестинський артист Мурад, який заспівав у кліпі разом з Hatari, полум'яний борець за свободу Палестини, хоча живе в Східному Єрусалимі. Співак відомий своєю нетрадиційною сексуальною орієнтацією.

Нагадаємо, Ісландія закінчила бридкою витівкою участь у Євробаченні-2019

Як повідомляв портал Знай.ua, переможець Євробачення-2019 Дункан Лоуренс порушив одне з головних правил пісенного конкурсу

Також Знай.ua писав, на Євробачення 2019 з представником від Росії - співаком Сергієм Лазарєвим - чомусь приїхав Філіп Кіркоров, який всім пояснював, що у них з Лазарєвим є діти, але не "загальні"