Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на YouTube, часто ділиться з шанувальниками новинами свого творчого та особистого життя. В цей раз телезірка вирішила показати шанувальникам стильне фото та похвалитися, що відсвяткувала 40-й День народження.

Схоже, телезірка анітрохи не турбується з приводу свого віку і святкує День народження в радості. В цей раз Марія вирішила поділитися з шанувальниками досвідом, який вона придбала до сорока років. Для цього вона опублікувала гарне фото, на якому демонструє ідеальну фігуру. На чорно-білому знімку Єфросиніна позує у приталеній сукні з капелюшком на голові. Маша відображена збоку, одну руку вона поклала на талію, а другою торкається капелюшка.

У підписі до фото телезірка розповіла про себе сорокарічну. Шанувальники не залишили без уваги таку яскраву публікацію зоряної телеведучої. Машу засипають компліментами і привітаннями в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Нагадаємо, гаряча Маша Єфросиніна показала "полуничку" з чоловіком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.ua" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.