Відомий український співак, який переміг у Національному відборі і став учасником "Євробачення" у 2018 році, Костянтин Бочаров, більш відомий як Melovin, і якого ще називають українським Дракулою, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз артист порадував фоловерів новим фото з концерту у Львові.

Як виявилося, Костя Бочаров дав концерт на стадіоні "Арена Львів". На сцену він вийшов в чорних брюках і сорочці, а зверху накинув "зміїний" піджак.

У підписі до фото Melovin розсипався в подяках. "Спасибі, Львів! Арена була просто неймовірною! Спасибі за підтримку і любов! Окрема подяка нереальним @antytila_official. Ви справжні, професійні й талановиті! Браво! Ну що, їдемо далі!?. А з Вами сам на сам ми зустрінемося вже зовсім скоро! Львів! 16 червня! Великий сольний концерт! Concert Hall Настільний – 19:00. Поспішай придбати останні квитки на сайті concert.ua. PH: Volodymyr Yakimchuk", - написав Костя.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, Melovin виклав у мережу ряд фотографій з нової незвичної фотосесії, на якій він постав в цікавому образі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Melovin продав свій найдорожчий талісман.

Також портал "Знай.uа" писав, що Melovin став восьминогом в продовження відомого мультфільму.