Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже дивне відео, позуючи на чорно-білому кадрі з соскою в роті під пісню Rammstein. Так, швидше за все після весілля Потапа і Насті Каменських, яка відбулося 23 травня, артистка вирішила натякнути на роман з солістом групи Тіллем Ліндеманном, адже дочці Тільді, передбачуваним батьком якої він і є, зовсім нещодавно виповнився рік.

"#RAMMSTEIN 🖤", - лаконічно заінтригувала Лобода. Фолловери взялися коментувати: "Настя з Потапом з'єдналися. Чекаємо і від вас. Тим більше дитина вже є😘😍", "Ось і відповідь на пустушці🤣", "Обожнюю Тілля , люблю Світлану , якщо це все правда -то це просто чудово ❤️", "от тобі і ду хаст", "Тата вітаю з роком донечки😻😻", "Вишенька🔥", "Свєті, напевно, як жінці хочеться закричати на весь світ про свого чоловіка.", "Тато так привітав і маму і доньку 😘", "Натяк зрозуміли🍾", "Даєш щасливий союз".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.