Про весілля українських артистів Насті Каменських та Потапа говорятьд авно, проте жоден з них офіційно це не підтверджував, аж поки вся країна не побачила опубліковані ними фото та відео з весілля. У цей день Потам зробив дуже романтичне зізнання в коханні. А одразу після церемонії та святкування пара відправилась у медовий місяць.

Як стало відомо, молодята полетіли на відпочинок на приватному літаку, - пише Politeka.

В мережі вже зявились знімки з сонячної Анталії (Туреччина).

На них Настя позує в відвертому купальнику, демонструючи свою апетитну фігуру. А Потап лише встигав фотографувати новоспечену дружину з різних боків та хвалитися в мережі, як йому пощастило.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Втім, від прискіпливого ока фанатів нічого не приховаєш. На зміках вони помітили цікаву деталь та припустили, що Настя може бути вагітна.

Користувачі мережі, як і очікувалося, не змогли залишитися байдужими: "я люблю гарні соковиті форми 😍", "Товста", "Фігура ВОГОНЬ!!!!!!", "Я від усього серця бажаю вам міцного взаємної любові❤❤❤рада за вас дуже дуже😘😘😘", "Шикарна 😍😍😍 сама жіночна, сексуальна фігура 💋💋💋💋", "Фігура бомба😍як харчуєшся Настюш?", "Хоча б одна співачка, яка виглядає розкішно, а не як оселедець з лямбліями…. Чудова!", "Потапу щастить🔥", "Настюша ти трохи вагітна?", - коментують шанувальники.

Як відомо, зірки знайомі вже більше 13 років і весь цей час вони ретельно приховували своє приватне життя і не показували її публіці. Причиною для чуток послужило фото, яке випадково засвітилось в мережі. На ньому пара, схожа на Потапенка та Каменських на відпочинку мило обіймалась та цілувалась.

Дивіться: "Весілля року" - Потап та Настя Каменських

Нагадаємо, колишня Потапа, яку також запросили на гуляння, прокоментувала "весілля року".

Як повідомляв портал Знай.ua, Каменських після весілля з Потапом показала всім їх дику пристрасть.

Також Знай.ua писав про те, що Потап здивував супер стильним весняним образом.