Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

І в цей раз Аліна не здивувала свою аудиторію, вона опублікувала фото і відео, на яких позує у "дорослому" образі. Дівчина потопає в обіймах хлопця, який весь час знімається в її кліпах. Він же став героєм останньої відеороботи Аліни під назвою "Брудні танці".

На фото і відео, які з'явилися на сторінці Аліни Гросу, вона постала в стильному образі з пікантним декольте, в якому, власне, і знялася в кліпі. Парочка відображена на знімальному майданчику, під час тих самих "брудних танців". І треба сказати, що Аліна зі своїм партнером по майданчику виглядає дуже органічно і навіть еротично. І це при тому, що в наступному місяці в неї весілля з іншим чоловіком.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.