Міні-серіал про трагедію в Україні 1986 року "Чорнобиль" завоював неймовірну любов глядачів. Шоу від американського каналу HBO змогло стати найпопулярнім в історії за даними сайту Imdb.

За інформацією Forbes, за даними найбільшого у світі сайту про кінематограф International Movie Data Base "Чорнобиль" очолив рейтинг серіалів всіх часів, що отримали найвищу оцінку глядачів. Він зміг обігнати "Гру престолів", "Пуститися берега" і "Прослушка".

Варто відзначити, що міні-серіал про чорнобильську трагедію вийшов 6 травня і складається з п'яти епізодів. Його режисером став Юхан Ренко, який раніше прославився такими роботами, як "Вікінги", "Ходячі мерці" і "Пуститися берега". Головні ролі зіграли такі знаменитості, як Емілі Уотсон, Джаред Харріс і Стеллан Скасгард.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, у мережі з'явився перший трейлер нового "Чорного дзеркала".

Раніше Знай.uа повідомляв, у мережі з'явився трейлер другої частини фільму жахів "Воно".

Також Знай.uа писав, вийшов трейлер хоррор-комедії "Мертві не вмирають".