Українські бренди все більше завойовують світовий шоу-бізнес. Так, до любителів вітчизняної одягу приєдналася популярна британська співачка Ріта Ора.

У Франції відгримів Каннський кінофестиваль, під час якого Ріта Ора потрапила в неприємний інцидент. Помічниця співачки забула на борту літака валізу з прикрасами і хутром, загальна вартість яких склала 4 мільйони доларів.

Але кіноподія року завершилося, а артистка, забувши про всі проблеми, повернулася до свого звичного ритму життя. Ріта Ора запланувала велике турне, в рамках якого виступила на Big Weekend 2019. Виступ організували представники радіо BBC.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Не тільки феєричне шоу Ріти Ори привернуло увагу ЗМІ, але і її новий сценічний костюм. Наряд складався з рожево-оранжевого боді, об'ємного піджака в стилі дев'яностих, колготок в сітку і різнокольорових чобіт. Як виявилося, оригінальний і нетиповий наряд запальна британка придбала з колекції українського дизайнера Наталі Зінько.

Наташа Зінько – одна з найвідоміших українських дизайнерів за кордоном. Модельєр сама родом із Одеси, але ще в 2011 році емігрувала до Великобританії, де живе досі. Згодом вона відкрила свій магазин у Лондоні, який часто відвідують знаменитості. Зокрема, у вбранні від Наташі Зінько засвітилася Дженніфер Лопес.

Нагадаємо, биография, досьє і кар'єра дружини Володимира Зеленського.

Раніше Знай.uа повідомляв, Олена Зеленська затьмарила інавгурацію неймовірним зовнішнім виглядом.

Знай.uа писав, физиогномист прочитала на обличчі Олени Зеленської її секрет.