Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

І в цей раз Аліна не здивувала свою аудиторію, вона опублікувала фото, на якому позує у "дорослому" образі. Дівчина зображена сидячи в кафе за чашкою кави. На ній темна строката кофточка, волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. Аліна з посмішкою дивиться в камеру, вона чуть витягла руку, демонструючи руку з кільцем. Однак шанувальники помітили два кільця і вирішили, що Аліна таємно вийшла заміж.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.