Литва вимагатиме переглянути підсумки музичного конкурсу "Євробачення-2019". Через неврахований бал литовський виконавець не вийшов у фінал

ЯК повідомляє Sputnik Литва, звернення Литовського суспільного мовника LRT пов'язано з тим, що італійський мовник RAI представив у своїй країні результати голосування, які розходяться з результатами, опублікованими на офіційному сайті фестивалю.

Таким чином з'ясувалося, що італійці дали конкурсанту з Литви Юріюсу Векленку один бал, який не був врахований. Через це артист не вийшов у фінал.

Юріюс Векленко

"Ситуація дійсно цікава. Ми як мовник постраждали від моральних і рейтингових порушень, і для нас може бути досить просто визнання помилки. Однак автор пісень і виконавець може вимагати суттєвої фінансової компенсації", - прокоментував ситуацію генеральний продюсер LRT Аудрюс Гіржада.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще