Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове відео з репетиції.

У ролику видно, що Світлана репетирує "спекотні" танці, і відбувається все це в готельному номері. На ній короткі джинсові шортики і коричнева сорочка, а на голові у неї величезний темний капелюх. В руці Лобода тримає невелику пластикову пляшку, яка у неї служить за мікрофон. На відео видно дивні танці Світлани, які викликали багато обговорень в соцмережі.

У підписі до фотографії Світлана Лобода написала: "Ви часто запитуєте, коли я репетирую і як я встигаю це робити... Ось так, після перельотів, перед сольними концертами, ми Кеті @katya_kuzmenko1 в готельному номері розучуємо нові постановки".

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.