Відому українську співачку Світлану Лободу, яка вже давно живе і працює в Росії, знову звинуватили у плагіаті. Цього разу приводом для звинувачень став дуже підозрілий образ виконавиці, в якому Лобода виступила на премії "Ру ТВ".

Про це пишуть російські ЗМІ і користувачі соцмереж.

Світлана Лобода

Леді Гага

Так, Лобода вийшла у світ з яскраво-жовтим волоссям, капелюсі і сріблястій міні-сукні. Під фото, опублікованими співачкою в соцмережі, її порівнюють відразу з декількома західними артистками, але найчастіше з Леді Гагою.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

І дійсно, в подібному образі Гага виступала ще під час свого турне The Monster Ball Tour в 2010 році. У такому ж образі Гага знялася в кліпі на пісню Telephone, записану спільно із Бейонсе.

Світлана Лобода

Також Лободу порівнюють з американською репершою Cardi B, яка в подібному образі з'явилася в 2018 році на обкладинці свого альбому Invasion of Privacy.

Карді Бі

"Здається, щось, точніше когось мені цей образ нагадує", "Її величність Леді Гага?", "А мені Бейонсе тут нагадує", "Образ Cardi B, тільки у неї замість вісюлек годинник", - пишуть користувачі мережі.

Нагадаємо, Лобода розчарувала мережу дивними танцями.

Як повідомляв Знай.uа новий кліп Ленінграда змусив мережу битися в конвульсіях.

Знай.uа писав, Лобода зізналася в коханні Крапівіній просто зі сцени.