Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила відвертий кадр в басейні, позуючи в білому купальнику і засвітивши розкішні груди. Так, артистка зізналася, що готується до власного весілля, адже вони з чоловіком Владом Топаловим одружилися ще в жовтні, проте тоді Регіна була вагітна і запросила лише рідних і близьких, а зараз влаштовує грандіозне торжество.

"#OK #CoverGirl
Так! Так! Так! Я виходжу заміж! Офіційно ми з @vladtopalovofficial одружилися ще в жовтні, а зараз ми готуємося до великого торжества! Всі подробиці моєї підготовки до весілля шукайте в новому номері журналу ОК!", - поділилася радістю Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Ось прям ось так? З мокрою попою і заміж?😂😂😂", "Щастя! Добра! Вашій родині!", "Я думала одружилися торік🤦‍♀️", "Ураа😍", "Красуня😍😍", "Бліінн яка крута ідея ❤️", "Яка гарна😻", "😍😍😍Вітаю вас🌸🌸бажаю щастя".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.