Американська телеведуча і актриса Елен Дедженерес зважилася на відверте зізнання. У підлітковому віці вона піддалася домаганням з боку свого вітчима.

Як пише британський Daily Mail, відповідне визнання телеведуча зробила в ефірі одного з американських ТВ-шоу.

Батьки 16-річної Дедженерес розлучилися і незабаром мати вийшла заміж вдруге за якогось Роя Груссендорфа. Приводом для домагань стала хвороба матері - рак молочної залози.

"Він сказав мені, що намацав клубок у її грудях, тому повинен перевірити і мою. Переконав мене в тому, що змушений помацати мої груди, а потім намагався зробити це знову і знову", - розповіла Еллен.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За словами ведучої, це тривало досить довго і одного разу їй довелося втекти від вітчима через вікно своєї кімнати. Розповісти про це мамі вона не зважилася, тому що боялася руйнувати її нове життя.

Що ж стосується вітчима, Дедженерес вперше наважилася назвати його ім'я, адже в живих Роя Груссендорфа вже немає. Він помер у 1997 році.

Нагадаємо, що напівгола Лобода похвалилася російськими нагородами, фанати не оцінили: "Більше нічого показати?".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшої дочки Тільді.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода вирішила натякнути на роман з Тіллем Ліндеманном