Американська поп-виконавиця, схоже, відчуває себе досить добре, адже щодня публікує все більше фотографій і відеороликів у своєму Instagram. 28 травня вона особливо порадувала фанатів, засвітивши свою струнку фігуру в купальнику.

Брітні Спірс є великою любителькою незвичайних і трендових купальних костюмів, і продемонструвала новий, не менш стильний літній образ. Зірка одягла білий роздільний купальник з трендовим анімалістичним принтом в "зебру". Зірка зручно вмостилася на надувному "павліні" синього кольору і понежилась під променями сонця.

Варто відзначити, що коментатори захоплені фігурою Брітні Спірс, адже навіть після тривалого лікування та судової тяжби з батьком і лікарями вона змогла зберегти і відновити рельєфні форми. Проте деякі користувачі все ж висловили підозру, що це архівне фото, а сама Брітні зараз бореться з особистими проблемами.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, мати Брітні Спірс подала в суд на психлікарню.

Також портал Знай.uа писав, що 21 квітня поп-діва потрапила в об'єктиви папараці.

Як повідомляв портал Знай.uа Брітні Спірс вийшла з психіатричної лікарні і записала перше звернення.