Актриса Софі Тернер, яка виконувала роль Санса Старк у сазі "Гра престолів", відповіла на питання про можливість її появи в спін-оффах серіалу

Зірка "Ігри престолів" Софі Тернер виключила можливість знову зіграти Сансу Старк, заявивши, що повторна роль у додатковому фільмі "просто стане ще більшою травмою". Про це вона розповіла в інтерв'ю Sky News.

Британська актриса, чий персонаж був коронований "Царицею Півночі" після виходу останнього епізоду популярної фентезійної драми сказала, що "настав час її відпустити" після десятилітньої роботи над серіалом.

Тернер рішуче відхрестилася від будь-яких можливих появ у продовженнях "Ігри престолів" і додала, що назавжди розпрощалася з Сансой.

Вона також додала, що страшенно втомилася зберігати секрети і боятися спойлерів.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, канал HBO представив документальний фільм під назвою "Гра престолів: Останній дозор" (Game of Thrones: The Last Watch).

Як повідомляв портал Знай.ua, Кіт Харінгтон проходить психологічне лікування і практикує медитацію.

Також Знай.ua писав, фінал серіалу "Гра престолів" викликав обурення фанів через кіноляпи.