Потап і Настя Каменських відправилися в медовий місяць в один з найдорожчих і престижних турецьких готелів, відразу ж після гучного гуляння весілля.

Вони не забувають тішити шанувальників новими фотографіями, на яких світяться від щастя, передає "Политека".

Так черговий знімок, який розчулив фанів, з'явився на сторінці Потапа у соцмережі Instagram.

Зіркова парочка одягнена у все біле. Потап і Настя позують на доглянутій галявині і щасливо сміються в камеру. В руках вони тримають по коктейлю.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"В голові і серці тільки радість і щастя, і намагаюся працювати, але зовсім не виходить — не хочу, живу, сміюся, люблю". чесно зізнався Потап

Потап
Потап

Шанувальники були в захваті від знімка і засипали парочку коментарями:

«Балдію з вас, які гарні і щасливі», «Ми звикли вас бачити в дуеті «Потап і Настя», звикли до вашої популярності без дуету. Але бачити вас разом в новому амплуа, як чоловіка та дружину — це неймовірно! Бережіть ваші почуття, любов, сім'ю», "Кохайтеся, бо ви того варті".

Нагадаємо, Потап ощасливив Настю Каменських прямо на пляжі.

Раніше Знай.uа повідомляв, Настя Каменських показала фото з медового місяця.

Також Знай.uа писав у мережі розкрили нові деталі весілля Каменських і Потапа.