23 травня під Києвом відгриміло веселе весілля Насті Каменських і Потапа, на якому побувало безліч українських знаменитостей. Звичайно ж, не обійшлося і без живих виступів зіркових колег, а також запальних танців. Серед інших на святі кохання заспівав і Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки, а телеведучий Володимир Остапчук при цьому влаштував "гарячі" танці з "мамою" Вєрки.

Варто відзначити, що не так давно Остапчук поділився з шанувальниками тим, що разом з дружиною Оленою відлітає з Києва і дав важливі вказівки всьому українському народу на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Володимир Остапчук

"Залишили на вас Київ і дітей на пару днів. Будь ласка:1. Не бешкетуйте. 2. Без мене не балотуватися в Раду. 3. Борщ в холодильнику, шаурма в Інстаграмі. Скоро повернемося. Любимо. Ваші Вова і Олена. P. S. Є пропозиції куди летимо?" - написав ведучий шоу "Інспектор. Міста".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

В кадрі він зображений разом з дружиною на борту літака в аеропорту Бориспіль.

Українця в коммментариях почали припускати місце призначення закоханої пари і деякі відповіді відверто потішили Остапчука:

"Тенеріфе", "В Туреччину до Насті і Потапа", "Тонкий п'ятизірковий гумор", "Дружину вражати і разом набиратись сил і хороших емоцій ", "З таким президентом все буде в порядку", "В Туреччину до молодих.", "Вова і Олена-звучить"

"Малібу", "Канада", "Подалі від дітей. Відпочити,відіспатися", "Жах, як можна залишити дітей?", "Каменських і Потапу привіт", "Вовчик розвів тут інтригу і звалив".

Онозачно можна стверджувати, що більшість зійшлися на думці, що Остапчук з дружиною вирушили до Туреччини, складати компанію молодятам Потапу і Насті Каменських.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим фото.