Чоловік відомої російської співачки Алли Пугачової, шоумен Максим Галкін викликав вельми бурхливий ажіотаж у мережі новим знімком з маленькою донькою Єлизаветою і сином Гаррі.

Галкін продемонстрував шанувальникам, як гуляє з дітьми в селі (сім'я живе в елітному селищі Грязі в Підмосков'ї), чим викликав бурхливу реакцію користувачів мережі. Про це стало відомо завдяки новому знімку в мережі Instagram.

Багато хто традиційно похвалив Максима за милі сімейні фото і ставлення до дітей. Інші ж, у свою чергу, вказали Галкіну на те, що у нього прекрасна сім'я, однак його зіркова 70-річна дружина йому не пасує.

"Вибачте, Максим, при всій повазі до вас, дуже хотілося б бачити з вами молоду дружину... Для дітей мама – як бабуся", – написали користувачі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Пугачова несподівано почала готуватися до весілля.

Як повідомляв Знай.uа у Кіркорова вселилося щось демонічне, фанати в істериці.

Знай.uа писав, вагон імені Бедросовича: Кіркоров "обкатує" по світу кумедний будинок на колесах.