Телеведуча Регіна Тодоренко не часто тішить своїх шанувальників фотографіями і відео зі своїм шестимісячним сином Михайлом. Особисте життя Регіна вважає за краще залишати "за кадром" і трепетно ​​оберігає сімейне щастя від сторонніх очей.

Але іноді зірка робить виключення і ділиться в Instagram милими постами з малюком.

Так, напередодні Регіна Тодоренко опублікувала невелике, але дуже миле відео з сином. У ньому видно, як в перервах між зйомками телеведуча вчить малюка англійської мови. А йому ж всього півроку!

У коментарях до посту Регіна Тодоренко висловила сподівання, що ці заняття не пройдуть даром: "Ось так в грим-вагоні проходять наші будні з Михайлом Владиславовичем - в перервах між зйомками працюю з сином. Сподіваюся, всі мої зусилля дадуть хороший результат! Я завжди вірю в найкраще!".

Нагадаємо, Регіна Тодоренко налякала Instagram втомленим фото

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Регіна Тодоренко вивезла дитину з Росії

Також Знай.ua писав, Влад Топалов пожартував над Регіною Тодоренко