Відомі українські режисери-постановники Наталя Лисенкова, Наталя Рівненська і Марія Григоращенко створили вражаючий перфоманс для виступу британського співака Джеймса Артура в прямому ефірі популярного талант-шоу Britain's Got Talent. Раніше вони займалися поставновками для шоу "Танці з зірками", "Голос країни" і "Голос. Діти".

"Для Джеймса нам вдалося створити ліричну історію-фентезі за допомогою проекції на голографічній сітці і нестандартним режисерським рішенням, які максимально цікаво показали і втягнули артиста у перфоманс. Це екранізація його мрійливої прем'єрної пісні Falling Like The Stars, схожа на казку, яка оживає перед телеглядачами. Нічне небо, романтичний танець двох закоханих, які з'явилися на сцені немов падаючі зірки – все це максимально занурює глядача в емоційну пісню", – розповіли постановники.

Раніше Наталія Лисенкова, Наталія Рівненська і Марія Григоращенко також працювали над виступом відомої американської співачки Pink.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, режисер серіалу "Чорнобиль" розповів, чому закоханий в Україну.

Раніше Знай.uа повідомляв, режиссер культових фільмів потрапив у лікарню з серйозними ускладненнями.

Також Знай.uа писав, "Антитіла" дали нове життя всесвітньо відомому хіту.