Соня Євдокименко – 18 річна модель і співачка, яка є онукою відомої співачки Софії Ротару. Дівчинку навіть назвали на честь зіркової бабусі. Соня регулярно виставляє в соцмережах свої фото, на яких демонструє переваги своєї фігури. Так, вона явно в захваті від своїх довгих ніг, які подобаються і публіці, у зв'язку з цим дівчина регулярно отримує схвальні відгуки від своїх підписників в Instagram.

Соня Євдокименко
Соня Євдокименко

30 травня дівчина відзначила своє повноліття в Лондоні, у відомому закладі для інтелектуалів "The Arts Club". Батько Софії, продюсер Руслан Євдокименко, опублікував знімки з заходу на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

На фото видно, як за столом зібралася вся дружна сродина, а сама Софія вбралася в персиковий брючний костюм, який доповнила яскравими блакитними аксесуарами. За столом присутня і зоряна бабуся красуні, а так само - загадковий молодий чоловік Марко, котрого вже записали в бойфренди моделі.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На сторінці самої Соні можна більш детально розглянути всі моменти святкування її повноліття.

В коментарях шанувальники щосили вітають іменинницю і захоплюються нею:

"Будь найщасливішою!", "Ти неймовірна красуня", "Нехай всі мрії збуваються", "Я люблю твою посмішку".

У сторіз в Софії теж можна знайти цікаві кадри зі святкування 18-річчя. Наприклад, відео з безліччю келихів з алкоголем і голосною музикою.

[img desc=""]537345[/img

А до вечора дівчина вже зняла брючний костюм і вбралася в більш відверту коротку сукня з паєтками. Іменинниця зняла образ в дзеркалі закладу, де продовжилося святкування.

На завершення вечора дівчина задула свічки і розрізала святковий торт, після чого отримала поцілунок від Марко.

Інформація на сторінці передбачуваного бойфренда внучки Ротару говорить про те, що він займається мистецтвом і закінчив European Business School у Лондоні. А також, там є і кілька фото з Софією Євдокименко.

Нагадаємо, онучка Ротару вразила мережу красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.ua" писав, що онучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.