Актор Річард Брейк, який зіграв Короля ночі в серіалі "Гра престолів", не зможе приїхати у Київ на фестиваль Kyiv Comic Con. Про це повідомляють організатори заходу.

Як повідомляється, Брейк відмовився від візиту до Київа тому, що одного з його близьких членів сім'ї госпіталізували у критичному стані.

"Завтра зранку ми повинні були їхати зустрічати Річарда Брейка, але отримали повідомлення. Його найближчого члена сім'ї госпіталізували у критичному стані і він не зможе приїхати", - йдеться у повідомленні.

"Король ночі" записав відеозвернення до українських фанатів, у якому вибачився за ситуацію. Актор зазначив, що якби не трагедія, він би з радістю прилетів в українську столицю.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Організатори зазначили, що повернуть гроші всім, хто купив квиток на зустріч з Брейком.

сумні новини від Річарда Брейка

Друзі, в нас катастрофічна новина :( Завтра зранку ми мали їхати зустрічати Річарда Брейка, замість цього отримали повідомлення. Його найближчого члена родини госпіталізовано в критичному стані, і він не зможе приїхати. Річард записав відео, в якому вибачився перед вами. Ми не встигли зробити субтитри, але думаємо, ви і так зрозумієте його слова. Не знаємо що ще додати, окрім вибачень від нас. Ми розуміємо і розділяємо величезне розчарування тисячів фанатів :( В програмах фестивалю і в розкладі зустріч із Річардом залишиться, бо програмки, плакати і листівки з Річардом вже надруковано :( Спробуємо чимось закрити діри в розкладі, але це ніяк вже не розрадить. Зараз наші думки з Річардом і його родиною. Ми обов'язково зранку зконтактуємо з системою продажів квитків, аби вони допомогли автоматично повернути кошти всім, хто купував фото і автографи з Річардом вже в цю п'ятницю. Ще раз приносимо свої вибачення. Це найгірше, що ставалося з нашим фестивалем за п'ять років :(

Geplaatst door Kyiv Comic Con op Donderdag 30 mei 2019

Нагадаємо, як актори відреагували на фінал "Гри престолів".

Раніше Знай.uа повідомляв, фінал Гри престолів довів до ручки Джона Сноу.

Також Знай.uа писав, режиссер гучного серіалу "Чорнобиль" розповів, чому закоханий в Україну.