Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове відео, яке є безцензурним кліпом групи Rammstein на пісню Ausländer.

Відомо, що німецька група Rammstein представила кліп на пісню Ausländer. Композиція увійшла в новий альбом колективу, який був представлений 17 травня. Дія ролика відбувається у племені аборигенів, до якого група припливає на надувному човні. У приспіві пісні Тілль Ліндеманн зізнається у коханні декількома мовами, в тому числі, російською.

Лобода вирішила опублікувати фрагмент кліпу на своїй сторінці в соцмережі, чим підлила масла у вогонь чуток про її стосунки з фронтменом Rammstein Тіллем Ліндеманном. Шанувальники вже давно підозрюють, що Світлана познайомилася з Тіллем на фестивалі Жара у Баку, тоді ж вона завагітніла другою донькою, яку назвала Тільдою.

Увага! Кліп не рекомендується для перегляду дітям!

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.