Тренер на проекті "Зважені та щасливі" (СТБ) Марина Боржемська, яка 30 травня отримала новий паспорт, відмовившись від другого прізвища Узєлкова, повідомила про ще одну важливу подію після розлучення з В'ячеславом Узєлковим.

Порталу "Знай.uа" вона зізналася, що купила собі автомобіль - автівку марки Toyota C-HR.

"Це перша моя покупка! Я стояла, чесно, аж сльози текли! Така радість, тому що для мене це було дуже хвилююче", - поділилася Боржемська.

Марина Боржемська

Фітнес-тренер в даний час тренує учасників нового сезону "Зважених та щасливих". Телеканал СТБ розпочав зйомки дев'ятого сезону, а телеглядачі побачать його у вересні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як зазначила Боржемська, покупка автомобіля порадувала її. Адже після розлучення з колишнім чоловіком вона пішла, залишивши йому все, крім дітей.

"Я скажу, що одній жінці завжди важко. Як би ми там не говорили, що ми жінки сильні, ми все можемо. Але, тим не менш, коли в тебе є якась підтримка поруч - це завжди легше і завжди простіше. А коли ти думаєш про все сам, думаєш про своїх дітей, про те, що тобі потрібно їх нагодувати, і думаєш про те, що тобі як жінці треба добре при цьому одягатися, і виглядати, і все інше. То ти розумієш, що у тебе на все інше не вистачає сил і енергії. А я розумію, що я смілива, я можу, і в мене все чудово виходить, і що я змогла навіть це зробити самостійно", - поділилася тренер.

В магазинах вартість автомобіля Toyota C-HR починається від 600 тисяч грн

Як відомо, Марина з Вінниці і шалено любить своє рідне місто. Тому зараз вона проживає там разом з дітьми у батьків.

"Живу з батьками тимчасово. Власне житло - це наступна покупка з глобальних планів. І швидше за все у Вінниці. У мене є своя любов до міста. Відстані - не проблема. Так, я хотіла б мати житло і тут, у Києві. Це в ідеалі. Перше, я буду думати про Вінницю, це зручно для дітей, там у мене мама, все налагоджено", - розповіла Марина Боржемська.

Нагадаємо, раніше Марина Боржемська зробила несподіване зізнання про зміни в особистому житті.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Іраклі Макацарія показав жорсткі тренування на проекті "Зважені та щасливі".

Також "Знай.uа" писав, що з'явилися нові деталі про зйомки дев'ятого сезону "Зважених та щасливих".