Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася дуже відвертим вбранням, кардинально змінивши стиль. Так, артиска вийшла на вулицю в укорочених брюках із завищеною талією і пікантній кофтині на шнурівці з глибоким декольте, зовсім забувши про бюстгальтер. Також Кароліна заінтригувала прихильників новим романом після розлучення з Муратом, підписавши серію кадрів словами кохання.

"Твоя увага безцінна... 🦋 Моя любов-безмежна.", - лаконічно підписала Лорак. Фолловери не пройшли повз: "шикарна Жінка, але образ жахливий! Ці штани..... Сам ракурс залишає бажати кращого. Руки .. як-ніби руки 60-ти річної жінки.", "Ого, які великі в неї руки😅", "Сісечкі", "Фігура класна 👍, а гамаші просто триндець.", "Цікааво кому ж вона присвятила ці слова??????", "Такі фото роблять жінки у відчаї..жахливо.У стиліста вихідний?🤔😭", "Прикид, звичайно,не з стилі Кароліни,будемо вважати,що це жарт", "Знову штани не в тему. @anilorak хто ваш стиліст женіть в шию.", "Жахливий прикид!😢", "Ані вам цей наряд не зовсім підходить ! Попередні краще !".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.