У суботу, 1 червня, струнний квартет Asturia виконав свою версію гімну ЛЧ перед початком матчу "Ліверпуля"- "Тоттенхем".

До складу квартету входять Віра Валієва (скрипка), Катерина Головко (скрипка), Олена Москаленко (альт) та Мирослава Цибка (віолончель).

"Це так чудово, що у нас є можливість виступити за кілька хвилин до початку матчу, який дивляться мільйони людей по всьому світу. Це момент, який ми будемо цінувати все життя, і ми з нетерпінням чекаємо виступи", – сказала учасниця квартету Мирослава Цибка.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Дівчата виступали у фан-зоні перед київським фіналом ЛЧ і в минулому році.

Свій перший альбом дівчата випустили два роки тому. Він складається з аранжувань з класики, але з додаванням хітів Depeche Mode, Lady Gaga і Madonna.

Нагадаємо, український електронний струнний квартет Asturia виконає гімн Ліги чемпіонів перед фінальним матчем, який відбудеться 1 червня в Мадриді.

Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Квартет Asturia
Квартет Asturia

Квартет, до складу якого входять Віра Валієва (скрипка), Катерина Головко (скрипка), Олена Москаленко (альт) та Мирослава Цибко (віолончель), представить уболівальникам своє особливе прочитання легендарного гімну ЛЧ.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя.

Леся Нікітюк, ведуча
Леся Нікітюк, ведуча

Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, яке викликало багато обговорень в соцмережі.

На фотографії Леся позує в легкому літньому образі, який підкреслив всі її принади, а в підписі до фото вона похвалилася розкішним відпочинком на Мальдівах. Так, Нікітюк одягнена в червоне леопардове плаття, яке оголило стрункі ніжки і зону декольте. Її волосся розпущене в красивій укладці, а на обличчі темні окуляри. Леся катається на велосипеді на пірсі біля кришталево чистої води.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.