Популярна українська співачка Оля Полякова розповіла про те, що буде робити в політиці і коли українці зможуть побачити її партію. Відповідну заяву вона зробила у "Сніданку з 1+1".

Суперблондинка української естради повідомила, що не пожартувала про створення своєї політичної партії і вона йде в політику, тому що зараз люди вже не вірять старої влади і прийшов час щось міняти

"Старим політикам не вірять люди, не хочуть за них голосувати. І тому я вирішила створити силу, якої дуже не вистачало Україні – жіночу силу. Я хочу створити свою політичну силу, з якою зайду на парламентські вибори, не на ці, підготуємося. У мене немає мети залізти зараз будь-яку ціну в парламент. Розумієш, на хайпи, дуже швидко. Ось ми зараз склепали партенку. На дострокових мене не чекайте", - пояснила Полякова.

Крім того, співачка заспокоїла своїх фанатів і пояснила, що поки що не має наміру йти зі сцени і, як справжня жінка, зможе робити дві справи одночасно – виступати і керувати партією.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Знаменитість зазначила, що коханий не був проти її амбітних планів і в усьому підтримує свою дружину.

Раніше повідомлялося, що популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим відео, позуючи в досить відвертому образі. Так, артистка приміряла сукню з глибоким декольте, доповнивши вбрання яскраво-червоною помадою і викликають стрілками, а також запропонувала шанувальникам виграти 5000$. Варто відзначити, що Оля серйозно налаштована створити власну жіночу партію, тому багато хто так і не зрозуміли цей дивний жест.

Нагадаємо, Полякова пояснила, навіщо йде на вибори.

Як повідомляв Знай. ua, Оля Полякова в костюмі покоївки протроллила партію Зеленського.

Також Знай. ua писав, що Полякова розлютила українців "халявою".