Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время і стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Часто це спільні фото з зоряної дружиною. Але в цей раз Вова показав милий знімок, на якому позує один, а в підписі до фото поділився найпотаємнішим.

На знімку Володимир позує в легкому спортивному луці з напоясною сумочкою через плече. Здається, він щось комусь розповідає, не дивлячись у камеру і посміхаючись. У підписі до фотографії Дантес розповів про свою дружбу з Дмитром Монатіком.

"Дуже скоро @monatik_official зробить таке, що у мене в голові не вкладається!!! Просто пишаюся, радію і надихаюся тим, що можу обійняти його до концерту, після або взагалі в будь-який день тижня! Дружити з Дімою, це фото з президентом", - написав він. Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію і почали активно обговорювати пост Дантеса.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає її гроші.

Також портал "Знай.ua" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.