Голлівудська зірка українського походження Ольга Куриленко, яка відома своєю роллю дівчини Бонда в знаменитій "бондіані", частенько ділиться з шанувальниками новинами та фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, нещодавно актриса опублікувала фотографію, на якій позує в оригінальному образі.

На знімку, який з'явився в записі актриси, вона позує на прогулянці в Монако, куди вирушила на вихідні. Ольга наділа витончене плаття без бретелей з оригінальним принтом. Цей наряд приховав стрункі ніжки акторки, зате підкреслив витончене декольте і фігуру. Модель зображена в кількох красивих місцях, а в підписі до фото розповіла про вихідні в Монако.

У підписі до фотографії, Ольга Куриленко написала: "Насолоджуючись моїми вихідними в Монако. Сукня, сумка і взуття: @dior. Сережки: @chaumetofficial". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову фотографію на сторінці актриси. Фолловери захоплюються красою українки і засипають її компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережу незвичайним перевтіленням.