Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Але в цей раз артиста звернулася до прихильників за допомогою.

Як виявилося, Надя підтримує сім'ю хворого хлопчика і вже збирала гроші на його лікування. Тепер же звернулася до шанувальників знову з проханням відмовитися від кави і перерахувати гроші для хлопчика Вови з Броварів.

"Дорогі мої підписники, сьогодні в день захисту дітей, прошу вас приєднатися до благодійної акції #чашкакофе і подарувати шанс на здійснення мрії, на друге життя, на здорове життя нашому старому другові, 15-річному Вові з Броварів. Нещодавно ми оголосили збір коштів на проведення трьох операцій з видалення пухлин, які повільно вбивають хлопчика. За два тижні ми з вами зібрали 1 мільйон і 88 тисяч гривень! На операцію, яка коштує 79 500 євро, тепер не вистачає близько 43 470 євро. Відмовившись від такої дрібниці, як чашка кави, ми подаруємо хлопцеві найбезцінніше – ЖИТТЯ! Добро повернеться!

Картка ПриватБанку: 5168757320472394 Круглик Ганна Едуардівна (мама). МФО банку 305299 ЄДРПОУ:14360570. Рахунок отримувача 29244825509100", - написала Надя.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.