Популярна американська поп-співачка Ріанна на своїй сторінці в Instagram шокувала шанувальників. Знаменитість опублікувала серією еротичних знімків у спідній білизні.

Епатажна зірка, яка досить часто балує фанатів відвертими нарядами, оскільки полюбляє рекламувати спідню білизну власного бренду. Цього разу зірка засвітила апетитні форми в прозорій білизні жовтого кольору власного бренду Savage x Fenty.

Вона сама його рекламувала, чим привернула увагу публіки і потенційних покупців, адже кадри вийшли дуже спокусливими.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

зокрема, Ріанна продемонструвала прозоре мереживну білизну неонового кольору, якого доповнила образ спокусливими панчохами.

Також вона приміряла тілесний комплект, який буквально зливався з кольором її шкіри, створюючи ефект оголеного тіла.

Цікаво, що вперше Ріанна зайнялась випуском білизни під своєю маркою ще в 2018 році. Більш того, лінійка нижньої білизни під брендом Savage x Fenty відразу ж завоювала успіх зі старту, принісши Ріанні понад 100 мільйонів доларів за перші 40 днів продажів.

На додаток до своїх колекцій нижньої білизни, "B***h Better Have My Money" співачка також дала своє ім'я до бренду "Fenty x Puma". Раніше поп-співачка випустила нову колекцію білизни марки Savage x Fenty, яка була присвячена Дню святого Валентина.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що всесвітньо відома співачка Ріанна подала в суд на власного батька.

Як повідомляв портал "Знай.uа" популярна барбадоська співачка Ріанна дуже любить епатувати публіку.

Також "Знай.uа" писав, що останнім часом шанувальники Ріанни помітили, що вона сильно схудла, хоча завжди була схильна до повноти.