Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно знаменитість виставила ніжне селфі без макіяжу, позуючи з маленьким сином Іваном на руках. Так, артистка зізналася, що нарешті повернулася додому з сонячних Канн, а шанувальники відзначили, що ззаду малюк дуже нагадує свого тата, Юрія Горбунова.

"Мама вдома #нашеліто", - лаконічно підписала Осадча. Фолловери залишилися в захваті: "Яка щаслива та гарна😻", "Як виріс😍", "Ззаду вилитий тато! ❤️", "Люблю обох ❤️", "Яка ви красива без косметики😍", "Катя, покажіть нам вже свого красунчика ... 👀😘❤️", "Природня краса вона така😍 око милується", "Як же цікаво на кого він схожий) 😉".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.