Днями Діма Коляденко шокував всіх, зробивши Ірині Білик пропозицію вийти за нього заміж. Шоумен просто на сцені перед глядачами подарував Ірині Білик обручку з діамантами.

Ірина Білик в той момент буквально втратила дар мови, але пізніше прокоментувала такий вчинок свого колишнього коханого. В інтерв'ю програми "Ранок з Україною" популярна співачка розповіла, як відреагувала на скандальну пропозицію Діми Коляденка.

"Я сама в шоці. До нашої пари завжди були прикуті пильні погляди шанувальників. Але я не знала, що Діма готує саме такий сюрприз. Звичайно, сказала, що подумаю", - зазначила Ірина Білик.

Щодо обручки, яку Коляденко подарував Білик, то це прикраса ручної роботи з діамантами, вартість якої шоумен не називає.

Діма Коляденко стверджує, що забирати Ірину з сім'ї не збирається, але попросив її подумати над цією пропозицією. "Я їй сказав:" Іра, Коляденко продовжує тебе любити. Будь ласка, прийми цей перстень, виходь за мене заміж, подумай ".

І хоча співачка не дала точної відповіді, нагадавши йому, що вже заміжня, шанувальники співачки підозрюють, що вона все ж прийняла пропозицію колишнього коханого. І підтвердженням такої думки стали нові фото артистів, на яких Діма годує Ірину з рук.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо на конкурсі Miss Blonde Ukraine-2019 Коляденко разом з Іриною Білик виступали разом на сцені. Просто під час концерту Коляденко опустився на одне коліно перед колишньою дружиною і вручив їй величезну обручку з діамантом.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ірина Білик заінтригувала знімком з колишнім чоловіком Дімою Коляденко.

Також Знай.ua писав, Ірина Білик розповіла підписникам про ВІЛ-статус.