США скончалась учасниця шоу "Голос" Дженіс Фріман. Про це у вівторок, 4 червня, повідомили її родичі в соціальній мережі Instagram.

Дженіс померла після тривалої хвороби у віці 33 років.

"Ми з розбитим серцем повідомляємо, що Дженіс Марі Фріман померла 2 березня 2019 року від пневмонії і тромбу, вразив її серце. Її чоловік Діон робив їй штучне дихання до прибуття машини швидкої допомоги. Незабаром вона померла в місцевій лікарні", — написали близькі артистки.

Після того, як у зірки шоу з'явилися труднощі з диханням, її терміново госпіталізували. Лікарі боролися за життя Дженіс і робили термінові реанімаційні дії. Однак врятувати артистку не вдалося.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зірка популярного шоу довгий час боролася з кількома важкими захворюваннями: вовчак, рак шийки матки і менінгіт.

Коли вона була учасницею шоу "Голос", її наставницею була популярна американська співачка Майлі Сайрус. Після смерті своєї підопічної, вона розмістила зворушливе фото в своєму Instagram.

Раніше повідомлялося, що Дружина кавалера ордена "За заслуги перед Вітчизною", знаменитого актора Юрія Соломіна, Ольга Миколаївна померла у віці 87 років.

Вона була єдиною любов'ю і обраницею знаменитого актера. У понеділок, 27 травня заслужений діяч мистецтв РФ, актриса і професор кафедри акторської майстерності Училища імені Щепкіна несподівано пішла з життя, залишивши коханого чоловіка вдівцем.

У 1965 році в творчій подружжя народилася донечка Даринка, а в 1990 році на світло з'явилася онука Олександра, яка обрала собі професію музиканта.

Нагадаємо, померла колишня перша леді.

Як повідомляв Знай. ua, на Львівщині прощаються з трагічно загиблим пілотом.

Також Знай. ua писав, що єдина любов і обраниця популярного актора несподівано загинула.