Суддя проекту "Танці з зірками" і прима-балерина Катерина Кухар вирішила накінець офіційно одружитись з Олександром Стояновим. Пара вже десять років живе разом і зараз виховують двох чудових дітей. Пропозицію чоловік зробив їй у США.

В цьому зізналася Каті Осадчій під час запису інтерв'ю в рамках програми "Світське життя".

"С каждой новой встречей с @kosadcha состав нашей семьи увеличивается....😄 Возможно в следующий раз будем полным составом...а пока...включайте сегодня @1plus1_ua в 23:30. Поделимся свадебными секретами 😜 👰🏻 🤵🏻", - написала Катерина Кухан на своїй сторінці в Іnstagram.

Зараз спортсменка активно готується до святкування весілля і ретельно підбирає собі гідну весільну сукню. Прийти на допомогу балерині зважилися творці "Світського життя".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Катя Осадча зібрала справжніх експертів жіночої моди і краси. Стати Кухар королевою на весіллі зголосилися Андре Тан і Влад Яма. Що з цього вийшло - можна побачити на відео.

Але от коли саме відбудеться пишне святкування, Катерина та Олександр поки що вирішили не повідомляти публіці.

Нагадаємо, Катерина Кухар "підпалила" мережа гарячої фігурою в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кухар підкорила мережа оголеними фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кухар вперше розкрила подробиці таємного шлюбу зі Стояновим.