Відома українська співачка Аліна Гросу розповіла "Знай.uа", як готується до майбутнього весілля зі своїм нареченим Олександром. Так, за словами артистки, торжество відбудеться у другій половині червня у Вероні.

"Я і мій майбутній чоловік Саша дуже любимо це місце. Ми одноголосно прийняли рішення зв'язати себе узами шлюбу саме там. Додам, що весілля буде проходити на півночі Італії, у Вероні. Саме там знаходиться легендарний будинок героїні п'єси Вільяма Шекспіра", - заявила Аліна.

За словами Аліни, її знайомство з майбутнім чоловіком було випадковим, але за 4 роки стосунків вона зрозуміла, що Олександр - повністю її людини.

"У нас було випадкове знайомство. Потім був етап дружби. Я зрозуміла, що ми на одній хвилі. Саша дуже талановитий. Він бізнесмен-початківець. Я ним дуже пишаюся", - заявила співачка.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Крім того, за словами Аліни, пропозиція руки і серця була дуже романтичною.

"Коханий підготував мені велике гарний вірш, вручив букет квітів, і я розчулилася. І все це відбулося у новорічну ніч. Все було як у казці", - заявила вона.

Нагадаємо, Аліна Гросу закохала мережу новим фото.

Раніше Знай.uа повідомляв, Гросу з нареченим втекли у найромантичніше місто.

Також Знай.uа писав, Аліна Гросу побешкетувала з нареченим в красивому місці.