Новий канал повідомив про початок кастингу учасниць для одного зі своїх найрезонансніших проектів - "Від пацанки до панянки".

Якщо вам здається, що треба щось змінювати в цьому житті, то вам не здається. Один рішучий крок часом може змінити все життя. Тим більше зробити цей крок зовсім нескладно: потрібно просто заповнити анкету на сайті Нового каналу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Кастинги проходитимуть аж до початку зйомок проекту в кінці серпня, – розповіла керівник проекту "Від пацанки до панянки" Яна Федосенко. – Ми вже розглянули величезну кількість анкет, хочемо, щоб команда пацанок була дуже різною за типажами, по проблематиці. Так що продовжуємо пошуки крутих цікавих дівчат, готових змінюватися і разом іти до мети".

А ось відома ведуча проекту "Топ-модель по-українськи" на Новому каналі Алла Костромічева шокувала несподіваним зізнанням.

Алла Костромічева – універсальний боєць. Витримати багатогодинний грим? Легко! Продефілювати на показі у взутті на 30-сантиметрових підборах? Done! Це, до речі, було на шоу Олександра Макквіна. Одягти контактні лінзи і стати страшною відьмою для зйомок одного з випробувань нового сезону "Топ-моделі по-українськи"? Без проблем. Але є речі, на які відома модель і ведуча Нового каналу не погодилася б ніколи.

– Мені, здається, модель повинна вміти змінюватися, дивувати, бути різною, – розповіла Алла Костромічева в ефірі радіо "Київ". – Я не боюся перевтілюватися. І часто погоджуюся на найбожевільніші ідеї дизайнерів або режисерів нашого проекту. Єдине, на що я б не погодилася заради роботи, так це на татуювання. - Я давно мрію знятися в кіно, - продовжує Костромічева. - Так ось заради ролі у фільмі могла б навіть поголитися наголо!

Нагадаємо, дослідження приголомшило: нехитрий прийом дозволяє дівчині спокусити будь-якого чоловіка.

Як повідомляв Знай.uа Фреймут – все, гроші на вітер: закадрові пристрасті закритого шоу "Оля".

Знай.uа писав, зняла панчохи і показувала труси: про весілля підопічної Фреймут гуде вся країна.