Племінниця легендарної радянської співачки Софії Ротару, співачка і дизайнер Софія Хлябич (Sonya Kay) під час подорожі до Іспанії отримала страшну травму. Так, артистка зламала обидві руки.

Про це Соня Хлябич написала на своїй сторінці в Instagram.

"Під час подорожі до Барселони, зі мною сталася дуже прикра пригода. Я впала і пошкодила обидві руки. Дуже шкода, але сподіваюся на швидке одужання і зняття гіпсу. Спасибі всім за підтримку", — написала Софія.

Варто зазначити, що під публікацією співачки зібралися десятки коментарів, в яких фолловери побажали їй якнайшвидшого одужання.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Як так? Швидкого одужання, і чекаємо тебе на сцені. Ти нам дуже потрібна", "Якнайшвидшого одужання і бережи себе", "Ти крута. Тому все швидко загоїться", — написали люди.

Нагадаємо, внучка Софії Ротару показала фото з прогулянки в Королівському парку.

Як повідомляв Знай.uа помолоділа Ротару показала своє життя після лікарні.

Знай.uа писав, все станеться раптово: важка хвороба мучить Ротару.