Відомий український телеведучий і шоумен Анатолій Анатоліч дуже активно веде свій профіль в Instagram. Так, нещодавно знаменитість виклав квиток скандальної авіакомпанії МАУ, якому яро показує середній палець. Як виявилося, артист потрапив в серйозну халепу і не зміг вилетіти з Кишинева, Молдова, до Києва, тому йому довелося добиратся до Одеси на таксі. Варто відзначити, що Анатолій грозиться подати до суду на авіакомпанію.

"🚫Важливо!
Я дуже рідко літаю МАУ, тому що щиро вважаю цю компанію абсолютно убогою. Із задоволенням готовий про це говорити якомога частіше.
Сьогодні, наприклад, я з квитком на руках вже не зміг потрапити в літак, тому що мій квиток виявився не в пріоритеті перед групою пасажирів, які летять з пересадкою.
Це третій випадок, коли я з квитком цієї шарашкіної контори опиняюся в подібній ситуації.
Перший раз, коли я летів у Дніпро пару років тому, вести один важливий захід, мене все ж посадили в літак по дзвінку. У підсумку я летів на місці для стюардеси
Другий раз коли я потрапив в "перепродаж" мені пощастило, і дві людини не потрапили на рейс, і мені дивом дісталося місце в літаку.
І ось третій раз не пощастило.
@fly_uia ви не професіонали, і в даному випадку, коли я в Молдові опиняюся в ситуації, коли ви, компанія з назвою Українські посилаєте мене, людину з паспортом України нахер, ви ще й мудаки.
Щиро бажаю вам швидше закритися і не ганьбити ім'я моєї країни.
так, я подам на вас в суд. І навіть готовий витратити на це гроші і час.
#МАУ. І важливо це не тому що я в чужій країні, і я втратив купу грошей, тому що у мене важлива зйомка в Києві, і не тому що я хочу потрапити до своїх дітей і провести з ними єдиний вихідний, і не тому що зараз я поїду на таксі в Одесу, щоб звідти якось добиратися в Київ, це важливо тому що у МАУ це може трапитися з кожним.", - виплеснув емоції Анатоліч. Варто зазначити, що думки фоловерів розділилися, і багато хто почали обговорювати і сперечатися на цю тему.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще