Актор з серіалу "Гра престолів" Хафтор Бьернсон — справжній гігант. Він дійсно величезний. А ось його супутниця життя — мініатюрна й тендітна дівчина, яка йому ледь до пахв дістає. Про це передає Clutch.

Хафтор Бьернсон зіграв у культовому серіалі "Гра престолів". Його роллю був Григор Кліган на прізвисько "Гора". Чоловік дійсно неймовірно великий — його зріст становить 206 сантиметрів, а важить він майже 200 кілограмів.

У той же час, супутниця життя Хафтора і його кохана дружина Келсі — його повна протилежність. Ця маленька дівчина на півметра нижча за свого чоловіка, вона ледь дістає потилицею до його пахв, а важить на 150 кілограмів менше. Поруч з ним Келсі виглядає, як дитина — така вона мініатюрна.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Хафтор Бьернсон володіє титулом найсильнішої людини у світі. Він професійний спортсмен і бодібілдер, який безліч разів займав призові місця на різних змаганнях. Якраз через його величезні габарити чоловіка і запросили на роль "Гори" у "Грі престолів". Хафтор ідеально підійшов на роль велетня Григора Клігана.

Роль Хафтора агресивна і негативна. Він грає озлобленого персонажа, дуже жорстокого і нещадного. Але чи такий він в реальному житті? Дружина Келсі каже, що він зовсім інший.

Мініатюрна дівчина, яка знає величезну людину з іншого боку стверджує, що він повна протилежність свого персонажа у серіалі "Гра престолів".

Сувора зовнішність актора оманлива, адже у житті він дуже ніжний, турботливий і вірний чоловік, який дбає про свою дружину, як про маленьку дівчинку. Втім, для нього вона дійсно маленька і тендітна дівчинка.

Нагадаємо, зірка "Гри престолів" змінив орієнтацію після "Рокетмена".

Раніше Знай.иа повідомляв, актор, що зігра Ланністера, розкрив "любовний трикутник" у Грі престолів.

Також Знай.uа писав, серіал "Чорнобиль" змусив справжніх ліквідаторів заговорити.