Улюблена багатьма українцями співачка з гурту "НеАнгели", красива і сексуальна Слава Камінська розлучається з чоловіком, пластичним хірургом Едгаром Камінським.

Інформація про розлучення з'явилася на офіційному сайті Подільського районного суду міста Києва.

Таким чином стала відома дата розлучення Слави Камінської з чоловіком Едгаром. Засідання суду призначене на наступну середу, 12 червня, на 9:15. Судячи з інформації, зазначеної на сайті суду, на розлучення подав Едгар Камінський.

Учасниця гурту "НеАнгели" Слава вийшла заміж за пластичного хірурга Едагара Камінського в 2014 році. За п'ять років шлюбу у пари народилося двоє дітей - син Леонард і дочка Лаура. На своїх сторінках в Instagram подружжя часто публікували сімейні фотографії, на яких виглядали абсолютно щасливими і були прикладом ідеальної родини для багатьох шанувальників.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Однак, як виявилося, шлюб Слави і Едгара зазнав краху.

Про причину розлучення наразі нічого не відомо. Ні Слава, ні Едгар інформацію, що з'явилась на сайті суду, не коментують. Однак у вузьких колах відомо, що і співачка, і її чоловік часто дають волю емоціям і на публіці з'ясовують стосунки.

А через кілька годин після появи інформації про розлучення, на сторінці Слави Камінської з'явився кадр з кліпу на пісню "Роман".

Під постом шанувальники висловили своє здивування і шок, багато хто не вірить в те, що Слава і Едгар Камінські розлучаються: "Слава, благаю скажіть що ваше розлучення-це Фейк! Ви ж ідеальна сім'я!", - пишуть підписники.

Однак незабаром Слава приховала коментарі під останнім постом.

Нагадаємо, Слава Камінська проміняла чоловіка-красеня на російського шоумена

Як повідомляв портал Знай.ua, Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.

Також Знай.ua писав, Слава Камінська видала секрет ідеальних стосунків.