Катерина Кухар – відома українська прима-балерина Національної опери України імені Тараса Шевченка, Народна артистка України, суддя шоу "Танці з зірками", актриса і просто неймовірно чарівна жінка. Катя активний користувач Instagram, де часто ділиться з шанувальниками фотографіями та новинами свого творчого життя.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так і цього разу Катерина Кухар поділилася з шанувальниками забавним фото, яке було зроблено на стадіоні НСК "Олімпійський". Як виявилося, Катя відвідала концерт свого колеги по "Танцях з зірками" Монатіка, який підірвав українську столицю. Як видно на знімку, балерина взяла з собою на концерт сина.

У підписі до фото Кухар написала: "Концерт @monatik_official на Олімпійському однозначно увійде в історію. Діма, ти розірвав вчора столицю. Неймовірне шоу світового рівня! Звук, світло, сцена, декорації... вищий пілотаж. Твоя енергетика і твій талант зібрали десятки тисяч людей, які в унісон співали з тобою твої хіти! Я в захваті! Браво тобі і твоїй команді. І окреме спасибі неймовірним @irinademicheva і @kristyshomina", - написала балерина.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, Катерина Кухар "підпалила" мережу гарячою фігурою в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кухар підкорила мережу оголеними фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кухар вперше розкрила подробиці таємного шлюбу зі Стояновим.