Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала, часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала фото, на якому позує в неочікувано нескромному образі.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Джамала відображена під час купання, схоже, в океані, десь в теплих краях. При цьому на ній біле пляжне плаття-сітка, під яким видно купальник. І артистка прямо в цій сукні зайшла у воду, поставляючи тіло хвилям. Видно, що Джамала цілком і повністю насолоджується цим моментом, вона радісно сміється, не дивлячись в камеру.

Шанувальники не залишилися байдужі і почали коментувати публікацію Джамали. Фоловери в захваті від такого сміливого образу співачки на фото і засипають її компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.