Український продюсер Потап потроллив свою новоспечену дружину популярну співачку Настю Каменських за незначну помилку у вимові англійського слова. Відповідне відео з'явилося в Stories Instagram виконавиці.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Каменських опублікувала в Instagram ролик, де подякувала свою команду за подаровані чашки з написами "я його діамант" і "я її ведмідь".

Артистка з ранку дякувала фанатів за такі класні подарунки і неправильно вимовила англійське слово bear, прочитавши його як "пиво" - beer. Потап одразу ж виправив кохану.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Настя зазначила, що з ранку ще не встигла прокинутися і зазначила, що Потап буде її пивом.

Раніше повідомлялося, що співачка Настя Каменських вийшла заміж за Потапа і з тих пір шанувальники не перестають гадати – вагітна їх улюблена виконавиця.

Це питання зацікавило фанатів відразу після появи в соцмережах фото співачки в купальнику. З того моменту чутки про вагітність не переставали переслідувати Настю Каменських, а після повернення пари з відпочинку їх почали розпускати з подвоєною силою.

Нагадаємо, Потап і Каменських показали стрункі тіла в облягаючій формі.

Як повідомляв Знай. ua, Настя Каменських похвалилася соковитими формами в прозорій білизні.

Також Знай. ua писав, що Настя Каменських заявила про вагітність від Потапа.