Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото, яке порадувало її шанувальників. Радіють в основному російські любителі Лободи, адже вона похвалилася нагородою, яку отримала на церемонії російської премії "МузТВ", а також виступила там перед "вершками суспільства".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії, яку в цей раз опублікувала Лобода, вона позує, лежачи на підлозі в концертній сукні, яка більше нагадує блузку, до якої не вистачає штанів або спідниці. Цей наряд ледь прикрив довгі ноги і навіть засвітив чорні труси Лободи. Її волосся розпущене, а на обличчі щільний шар макіяжу з яскравою помадою на губах.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Світлана відображена в дивній позі, з задертою ногою, вона не дивиться в камеру, відвернувши голову в сторону. У підписі до фотографії вона повідомила, що репетирує скрізь, а знімок був зроблений за 5 хвилин до виходу на сцену. Треба сказати, що шанувальники не однозначно відреагувала на таку позу Лободи і її вбрання.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.