Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Цього разу артистка показала миле фото в стильному луці, але воно тільки для привернення уваги. У підписі до фото Дорофєєва звернулася до шанувальників за порадою.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії Надя з'явилася в сірій кофті з текстовим принтом, на плечі в неї видно ремінець, напевно, від сумочки, а на голові кокетлива панамка. Волосся під головним убором розпущене, а на обличчі яскравий макіяж і якась чорна мітка. Надя сфотографувала себе сама, вона дивиться в камеру.

У підписі до світлини Дорофєєва написала: "Фото для залучення уваги. Хлопці, який влог від мене чекаєте? Ай нід єр хелп! І не забудьте, якщо раптом не бачили, подивитися «гастрольний випуск». Посилання в описі профілю! Підписуйтесь на канал #dodovlog". Шанувальники звичайно ж не залишили без уваги таку публікацію і почали активно коментувати фото. Найбільше фанати просять показати в новому влозі домашню обстановку з чоловіком, як живуть, відпочивають.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.