Жива легенда і муза Іва Сен-Лорана – 74-річна французька актриса Катрін Деньов їде в Україну, щоб стати зірковою гостею Одеського міжнародного кінофестивалю.

Катрін Деньов стане спеціально запрошеною гостею події і отримає почесну нагороду ОМКФ – "Золотий Дюк" за внесок у кіномистецтво. Додамо, що Одеський кінофестиваль проходитиме з 12 по 20 липня. Про це йдеться на офіційному сайті заходу.

Цікаво те, що в рамках фестивалю глядачам буде представлена міні-ретроспектива трьох найкращих фільмів за участю Катрін Деньов, а також буде майстер-клас від легенди французького кіно.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Катрін Деньов придбала популярність після легендарного фільму "Шербурзькі парасольки", який вийшов в 1964 році. Стрічка стала знаменитою через музику Мішеля Леграна. А завдяки ролі ніжною і меланхолійної дівчата Женев'єви ім'я Катрін Деньов отримало визнання. Стрічка отримала Золоту пальмову гілку на Каннському кінофестивалі в 1964 році, а також чотири номінації на "Оскар".

Нагадаємо, популярна американська актриса Роуз Макгоуен, найбільш відома за роллю Пейдж в серіалі "Зачаровані", дуже скоро приїде в Україну.

Також Знай.uа" писав, що Барбара Стрейзанд відповіла на отримане в юності лист від актора Річарда Гранту.

Знай.uа писав, "домогательства" голлівудської бабусі породили новий мем.