Стан 72-річного російського продюсера і творця відомого гурту "На-на" Барі Алібасова різко погіршився, протягом чотирьох днів його не можуть вивести з медикаментозної коми. А тепер стало відомо, що у Барі Алібасова почалася внутрішня кровотеча. Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Згідно з інформацією, зараз медики намагаються зупинити кровотечу, але ситуація залишається стабільно важкою. Відзначається, що вміст гемоглобіну в крові продюсера впав до критичного рівня - 80 г/л. На даний момент Алібасов все ще перебуває в комі.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, що син Барі Алібасова розповів, що продюсер випадково сьорбнув токсичну рідину.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Бари Алібасов до цих пір знаходиться в реанімації у важкому стані після отруєння засобом "Кріт".

Також портал Знай.uа писав, що медики поставили діагноз Барі Алібасову і він не збігається з тим, про що говорили раніше.