У Київській області стартували зйомки дев'ятого сезону шоу “Зважені та щасливі”, який телеканал СТБ покаже телеглядачам вже цієї осені. “Знай.uа” побував в заміському комплексі “Пастораль”, де проживають учасники шоу. Це неймовірної краси місце в лісі, з озером і дерев'яними будиночками. Тут все створено для того, щоб оздоровлюватися, дихати свіжим повітрям, займатися спортом і худнути.

Зйомки шоу Зважені та щасливі проходять в селі Великий Ліс

З недоліків - тільки комарі. Їх дійсно дуже багато, і вони не дають спокою, навіть репеленти не особливо допомагають. Звичайно ж, учасники шоу не мають доступу до інтернету, телефонного зв'язку та інших способів комунікації з іншим світом. У них одне завдання - скинути зайву вагу і змінити своє життя.

В цьому сезоні очікується багато сюрпризів: в якості ведучої на шоу повертається Аніта Луценко - вона чудово впоралася з цією роллю в 7 сезоні. Тренерами проекту стали Марина Боржемська та Іраклі Макацарія. Грузинський кінопродюсер вперше постане перед глядачами в цій ролі.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Яким буде новий сезон шоу, про його учасників, про флірт на проекті та його зворотній бок розповіла нам в інтерв'ю відомий фітнес-тренер Марина Боржемська.

Марина Боржемська

Це вже четвертий сезон, в якому Марина виступає в якості тренера. Раніше вона працювала на проекті разом з чоловіком, тренером В'ячеславом Узєлковим, але в кінці 2018 року пара оголосила про розлучення. Марина зізналася, що в дружніх стосунках з колишнім чоловіком, але все ж вирішила відмовитися від подвійного прізвища Боржемська-Узєлкова, залишивши тільки свою. Тренер вже отримала новий паспорт і дуже рада цьому!

Марина, поділіться, які зміни відбулися в цьому сезоні “Зважених та щасливих”?

Це буде абсолютно не такий сезон, як попередній. Ми зібрали найкращих фахівців - ведучу, дієтолога, психолога, тренерів. Це ті люди, яких всі знають і люблять. Наприклад, дієтолог Світлана Фус повертається до нас у цьому сезоні. Якщо говорити про тренерський склад - він змінився. Не скажу, що кардинально, тому що мене неможливо замінити. Яка я нахабна? (Сміється - ред.). Але я розумію, я хороший фахівець.

Аніта повертається. Усім сподобалося, як вона працювала в позаминулому сезоні як ведуча. У нас з'явиться психолог Ганна Кушнерук, що не може не радувати, тому що учасники добре на неї реагують, вона знає, які важелі потрібно потягнути і як направити учасників на істинний шлях, як надихнути і що сказати - дати ту пораду і якось підтримати, щоб їм хотілося далі працювати.

Іраклі Макацарія та Марина Боржемська

Буде дуже цікаво спостерігати за Іраклі як за тренером. Його побачать в цій ролі вперше. Він себе відмінно показав в ролі Холостяка, потім він прекрасно себе проявив в ролі танцюриста, і ось зараз я впевнена, що він доведе глядачеві, що він може бути прекрасним тренером.

Чи не переживаєте, що будуть приписувати вам роман з Іраклі? У зв'язку зі змінами у вашому особистому житті, звичайно. Він - відомий холостяк, ви - тепер вільна жінка.

Я не думаю. Кожен з нас виконує свою функцію на проекті. Ми - конкуренти зараз. У нас є свій запал в цьому. Мені дуже комфортно з ним працювати, як з партнером. Але, мені здається, що навіть якщо б виникла іскра, то ми не займалися б цим на проекті. Це робота. Не можна роботу змішувати з особистим життям! Для мене це як мінімум непрофесійно. Звичайно ж, будуть виникати запитання, що ж між нами все-таки відбувається? Тому що якщо взяти Іраклі як чоловіка - так, він цікавий, так, він гарний. Я зараз також у всіх викликаю величезний інтерес, тому що немає другої половини.

Розкажіть про нових учасників шоу. Чим вони будуть дивувати?

Зараз дуже цікавий склад. Якщо кілька попередніх сезонів були парні учасники, то зараз - одинаки: кожен бореться сам за себе. Кожен глядач для себе знаходить улюбленця і стежить за ним. Можливо, тут, серед учасників складеться пара - чому б і ні?

Вагова категорія - понад 200 кг. У нас два таких учасника. Це великі люди, і завжди цікаво спостерігати, як вони скидають вагу. І тут буде чим здивувати, тому що один з учасників, трохи розкрию секрет, у нього за плечима спортивна кар'єра, а інший важковаговик - він взагалі не знає, що таке спорт, він ніколи ним не займався. І цікаво, хто з них буде краще скидати вагу - спортсмен, або той, який ніколи не займався. Буде чим полоскотати нерви.

Це четвертий сезон Зваження та щасливих в житті Марини

На проекті харчування індивідуально становить Світлана Фус. До кожного свій підхід. А учасники самі собі готують. Вони навчаються цьому, вчаться на своїх помилках, аналізують. У нас щотижня зважування. Завдяки цьому вони можуть зрозуміти, що зробили не так, може десь профілонили... Учасники проходять тут таку школу життя. Наскільки я знаю, потім багато хто самі створюють марафони схуднення і допомагають іншим, якийсь круговоріт схуднення. Вони навчаються тут, а потім починають вчити інших, передаючи свій досвід і свої знання.

Ви вже обрали для себе улюбленця зі своєї команди? Чи це неприпустимо?

Три попередні сезони я була тренером на проекті. Всі знають, що я ніколи не обираю для себе улюбленців, щоб до всіх однаково ставитися, тому що, коли ти когось вирізняєш, ти створюєш негативну атмосферу всередині команди. Це заважає хорошій роботі. Якщо я буду віддавати комусь перевагу, значить я не буду так старатися працювати з іншими.

Яка ваша методика роботи? Ви - злий тренер?

У мене є своє обличчя - я сувора, але справедлива. Всі знають, що я дуже вимоглива. Але ця вимогливість не стервозна, не знервована, це абсолютний спокій. Я знаю, що я роблю. Я дуже впевнена в собі людина. Я цілеспрямований тренер. Я знаю, що мені потрібно від учасників. Я ніколи на них не підвищую голос. Вони кажуть, нам достатньо того, що ти на нас подивилася - твій погляд вже говорить, що зараз потрібно зробити все можливе, щоб включити третє дихання і почати працювати в залі.

З огляду на те, що з вами на знімальному майданчику працює ще один знаменитий фітнес-тренер, чи не виникає додаткова конкуренція? Я маю на увазі Аніту Луценко.

З Анітою не перетинаємося. Аніта сказала, я ніколи не буду втручатися в те, що мене не стосується. У моїх учасників немає жодної думки, щоб їх хтось інший потренував. У мене - різноманітні тренування. Я можу запропонувати масу напрямків в фітнесі. Але Іраклі, як тренер, не поступається ні на секунду.

У новому сезоні Зважених та щасливих Марина та Іраклі будуть тренувати учасників

А чи можуть виникнути романтичні відносини між вами та кимось із чоловіків-учасників?

Приставати учасники не можуть. Я їм завжди кажу, що тренер - безстатевий організм. Природно, що вони, як чоловіки, звертають на мене увагу, я це бачу. Але в цьому і полягає сила тренера і сила мудрості жінки - завжди можна правильно розставити пріоритети, навіть для протилежної статі. Я - тренер, і це неприпустимо, якщо вони будуть якось реагувати на мене по-іншому. Я завжди можу дати відповідь. Ось один з учасників чекає зі мною побачення. Я йому сказала, що цього не станеться на проекті, але, можливо, така можливість буде у тебе, якщо ти схуднеш. Ти повинен для цього щось зробити і так красиво, щоб я захотіла піти з тобою на побачення. Тому він намагається - у нього є цілих 17 тижнів тут, потім стільки ж вдома. Він сказав, що буде над цим працювати і дуже чекати.

У кожного телевізійного проекту є його зворотній бік. У разі "Зважених та щасливих" - стрес, сльози, переживання. Як ви підтримуєте учасників?

Це складно, тому що ти живеш життям учасників. Ти не можеш не переживати про кожного з них. Кожен входить в твоє серце і стає його частинкою. Це ті люди, без яких ти вже не уявляєш собі цей проект і свого життя. І їхні переживання не можуть обійти тебе стороною. У кожного вони свої. І моє завдання, як наставника, як друга, зробити все можливе, щоб створити для них комфортні умови, щоб вчасно прийти і підтримати, протягнути руку допомоги і бути поруч, коли це потрібно від мене. У мене завжди складаються хороші стосунки з учасниками, тому що вони прекрасно знають, що вони для мене більше, ніж учасники - вони мої друзі, моя родина!

Нагадаємо, раніше Марина Боржемська поділилася радісною новиною про зміни в житті.

Як повідомляв “Знай.uа”, Іраклі Макацарія показав жорсткі тренування на "Зважених та щасливих".

Також “Знай.uа” писав, що Марина Боржемська розповіла про важливу подію в житті, яку вона чекала з нетерпінням.